sâmbătă, 23 martie 2013

Prietenele mele, pasarelele !

 Dragi parinti,
Primavara ne aduce bucurie, speranta, culoare si nu in ultimul rand privilegiul de a asculta din nou ciripitul pasarelelor, care se intorc nerabdatoare la noi in tara.
Copiii iubesc pasarile, fiecare ar dori sa poata sa mangaie o mica pasare, sa o hraneasca, sa fie aproape de ea.
Proiectul nostru,  "Prietenele mele, pasarelele!" isi propune sensibilizarea copiilor in privinta comportamentului fata de micile pasarele, cunoasterea de catre copii a importantei pe care o au pasarile pentru mediul inconjurator. 
Copiii vor propune solutii pentru protejarea pasarelelor, vor scrie indemnuri pentru parinti si comunitate, vor invata cantecele, poezii, vor audia laegende si povestioare despre pasari.
Proiectul se va incheia printr-un concurs, "Cea mai frumoasa casuta pentru pasarele" - marcand Ziua Internationala a Pasarilor - 1 aprilie.
Va rugam sa confectionati o casuta pentru pasarele din diferite materiale refolosibile pe care o aduceti la gradinita in cursul saptamanii.
De asemenea aduceti la gradinita: calendare, imagini cu pasarele, crengute,paie, lut si pietricele pentru  a confectiona cuiburi, si o cutie goala de lapte (pentru a confectiona casute in clasa).

VA MULTUMIM !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu